Instruire profesori în cadrul programului ”Participă!”, Târgoviște

În data de 23 mai 2014, între orele 10.30-13.00, a avut loc seminarul de informare al programului ”Participă!”, organizat în cadrul proiectului ”Dezvoltarea de abilități motorii la persoane cu Sindrom Down – etapă esențială spre o viață independentă”, proiect finanțat prin granturile SEE, 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România, organizat de Fundația Special Olympics din România, la sediul Universității Valahia din Târgoviște.

La seminarul din Târgoviște au participat șase profesori din trei școli de masă cărora li s-au prezentat obiectivele Programului ”Participă!”, această acțiune fiind prima dintr-un șir care va conduce la schimbarea mentalităților în școlile de masă cu privire la persoanele cu dizabilități.

Programul ”Participă!” este un program de educare a copiilor din școlile de masă despre felul în care ar trebui să interacționeze cu persoanele cu dizabilități. Programul se implementează în școlile de masă cu ajutorul unui manual de patru lecții care va fi pus la dispoziție gratuit profesorilor și învățătorilor.

Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene, accesaţi www.eeagrants.org.

23mai 3

Comments are closed