Instruire profesori în cadrul programului ”Participă!”, Craiova

În data de 5 iunie 2014, între orele 10.30-13.00, a avut loc seminarul de informare al programului ”Participă!”, organizat în cadrul proiectului ”Dezvoltarea de abilități motorii la persoane cu Sindrom Down – etapă esențială spre o viață independentă”, proiect finanțat prin granturile SEE, 2009-2014, în cadrul  Fondului ONG în România, organizat de Fundația Special Olympics din România, la sediul ”Facultății de Educație Fizică și Sport” din cadrul ”Universității din Craiova”.

La seminarul din Craiova au participat zece profesori din patru școli de masă. Școlile participante au fost: ”Liceul Charles Laugier”, ”Colegiul Ștefan Odobleja”, ”Colegiul Național Economic Gheorghe Chițu”, ”Colegiul Tehnic de Arte și Meserii Constantin Brâncuși”. Profesorilor li s-au prezentat obiectivele Programului ”Participă!”.

Programul ”Participă!” este un program de educare a copiilor din școlile de masă despre felul în care ar trebui să interacționeze cu persoanele cu dizabilități. Programul se implementează în școlile de masă cu ajutorul unui manual de patru lecții care va fi pus la dispoziție gratuit profesorilor și învățătorilor.

Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene, accesaţi www.eeagrants.org

5iunie 1 5iunie 2

Comments are closed