Eveniment sportiv, Craiova, 2 martie 2016

mica cr
Fundaţia Special Olympics România organizează miercuri, 2 martie 2016, un eveniment sportiv organizat în cadrul proiectului „Dezvoltarea de abilități motorii la persoane cu Sindrom Down- etapă esențială spre o viață independentă”, proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Competiția va avea loc între orele 11.30-14.00, la sala de sport „Ion Constantinescu” din Craiova. Sportivii vor concura la: traseu aplicativ „Inițiere motorie timpurie”- pentru copii cu vârstele între 2 și 8 ani și la gimnastică unificată – traseu aplicativ- pentru copiii și adulții cu și fără Sindrom Down.
Sunt așteptați copii și tineri cu și fără dizabilități intelctuale din județul Dolj de la ALDO-CET Băilești, Școala Specială Sfântul Mina, Asociația Acces, Asociația Vasiliada, Liceul Tehnologic Special „Beethoven”, Școala Gimnazială „Elena Farago”, Liceul „Matei Basarab” și beneficiari ai DGASPC.
Activitățile proiectului „Dezvoltarea de abilități motorii la persoane cu Sindrom Down- etapă esențială spre o viață independentă”se implementează în 10 orașe: București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgoviște, Simeria și în Valea Jiului: la Petroșani și Lupeni, în perioada 1 aprilie 2014 – 30 aprilie 2016.

Comments are closed