Concursul „Participă!” la Colegiul Tehnic de Arte și Meserii „Constantin Brâncuși” din Craiova

Fundaţia Special Olympics din România a organizat luni, 2 martie 2015, în intervalul orar 14.00 – 16.00 la  sediul Colegiului Tehnic de Arte și Meserii „Constantin Brâncuși” din Craiova concursul „Participă!” , în cadrul proiectului „Dezvoltarea de abilități motorii la persoane cu Sindrom Down – etapă esențială spre o viață independentă”, proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

La acest eveniment au luat parte: 13 profesori și 30 de liceeni de la Colegiului Tehnic de Arte și Meserii„Constantin Brâncuși”, Liceul de Informatică Ștefan Odobleja, Liceu „Charles Laugier” și Colegiul Nașional Economic „Gheorghe Chițu”.

Adolescenții au realizat foarte multe desene și eseuri. O bandă desenată cu mesaje semnificative a fost vedeta prezentărilor din concurs.

Programul„Participă!” este un program de educare a copiilor din școlile de masă despre felul în care ar trebui să interacționeze cu persoanele cu dizabilități. Programul se implementează în școlile de masă cu ajutorul unui manual de patru lecții care va fi pus la dispoziție gratuit profesorilor și învățătorilor.

Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene, accesaţi www.eeagrants.org.

DSC_0926 DSC_0935

DSC_0904DSC_0974

Comments are closed