Concursul „Participă!”, Cluj-Napoca, 18 aprilie 2016

Comunicat de presă

Fundaţia Special Olympics România organizează luni, 18 aprilie 2016, Concursul „Participă!” în cadrul proiectului „Dezvoltarea de abilități motorii la persoane cu Sindrom Down- etapă esențială spre o viață independentă”, proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Concursul de proiecte „Participă!” va avea loc la Liceul Teoretic ”Nicolae Bălcescu”, din str. Constanţa nr. 6. Evenimenul va începe la ora 12:00 și va dura până la ora 15:00 .
Concursul „Participă!” urmărește nivelul de implicare și de cunoștințe al elevilor cu privire la integrarea elevilor cu dizabilități fizice în școlile de masă.

Sunt așteptați să participe elevi de la școli din Cluj-Napoca de la: Liceul cu Program Sportiv Cluj-Napoca, Liceul Teoretic „Gheorghe Șincai”,Liceul Teoretic „Eugen Pora”, Școala Gimnazială „Constantin Brancuși”, Liceulul Teoretic
„Nicolae Bălcescu”, Școala Gimnazială „Horea”.

Activitățile proiectului „Dezvoltarea de abilități motorii la persoane cu Sindrom Down- etapă esențială spre o viață independentă”se implementează în 10 orașe: București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgoviște, Simeria și în Valea Jiului: la Petroșani și Lupeni, în perioada 1 aprilie 2014 – 30 aprilie 2016.

cluj

Comments are closed