Concursul „Participă!”, Cluj-Napoca, 18 aprilie 2016

Comunicat post eveniment

Fundaţia Special Olympics România a organizat luni, 18 aprilie 2016, Concursul „Participă!” în cadrul proiectului „Dezvoltarea de abilități motorii la persoane cu Sindrom Down- etapă esențială spre o viață independentă”, proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Concursul de proiecte „Participă!” a avut loc la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Cluj-Napoca. Evenimenul s-a desfășurat pe durata a două ore timp în care elevii au prezentat desene, afișe și compuneri având ca subiect integrarea elevilor cu dizabilități.

Concursul „Participă!” urmărește nivelul de implicare și de cunoștințe al elevilor cu privire la integrarea elevilor cu dizabilități fizice în școlile de masă.

La concurs au participat 13 profesori și 26 elevi de la școli din Cluj-Napoca de la: Liceul cu Program Sportiv Cluj-Napoca, Liceul Teoretic „Gheorghe Șincai”, Liceul Teoretic „Eugen Pora”, Școala Gimnazială „Constantin Brancuși”, Liceulul Teoretic „Nicolae Bălcescu”, Școala Gimnazială „Horea”.

Activitățile proiectului „Dezvoltarea de abilități motorii la persoane cu Sindrom Down- etapă esențială spre o viață independentă”se implementează în 10 orașe: București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgoviște, Simeria și în Valea Jiului: la Petroșani și Lupeni, în perioada 1 aprilie 2014 – 30 aprilie 2016.

part 2part 3

part 1part4

Comments are closed