Concursul de proiecte „Participă!”, Bacău, 16 martie 2016

Comunicat post eveniment
Fundaţia Special Olympics România a organizat miercuri, 16 martie 2016, Concursul„Participă!” în cadrul proiectului „Dezvoltarea de abilități motorii la persoane cu Sindrom Down-etapă esențială spre o viață independentă”, proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Concursul de proiecte „Participă!” a avut loc la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, însala Amfiteatru „Vasile Alecsandri”, etaj 1, corp D.
Au participat 11 profesori și învățători și 27 de elevi de la școli din județul Bacău de la : Colegiul Economic „Ion Ghica”, Şcoala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza”, Școala Gimnazială Nr. 9, Şcoala Gimnazială Specială „Maria Montessori”, Școala Gimnazială„ Nicu Enea”, Școala„ Constantin Platon” și Școala Gimnazială Solonț.
Concursul „Participă!” urmărește nivelul de implicare și de cunoștințe al elevilor cu privire la integrarea elevilor cu dizabilități fizice în școlile de masă.
Activitățile proiectului „Dezvoltarea de abilități motorii la persoane cu Sindrom Down- etapă esențială spre o viață independentă” se implementează în 10 orașe: București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgoviște, Simeria și în Valea Jiului: la Petroșani și Lupeni, în perioada 1 aprilie 2014 – 30 aprilie 2016.
IMG_0142 IMG_0099 IMG_0103 IMG_0127

Comments are closed