Instruire profesori în cadrul programului ”Participă!”, București

În data de 9 mai 2014, între orele 11.00-13.00, a avut loc seminarul de informare al programului ”Participă!”, organizat în cadrul proiectului ”Dezvoltarea de abilități motorii la persoane cu Sindrom Down – etapă esențială spre o viață independentă”, proiect finanțat prin granturile SEE, 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România, organizat de Fundația Special Olympics din România la sediul Fundației Româno-Americane din București.

La seminarul de la București au participat 18 profesori din 8 școli/licee de masă cărora li s-au prezentat obiectivele Programului ”Participă!” fiind prima acțiune dintr-un șir care va conduce la schimbarea mentalităților în școlile de masă cu privire la persoanele cu dizabilități.

Programul ”Participă!” este un program de educare a copiilor din școlile de masă despre felul în care ar trebui să interacționeze cu persoanele cu dizabilități. Programul se implementează în școlile de masă cu ajutorul unui manual de 4 lecții care va fi pus la dispoziție gratuit profesorilor și învățătorilor.

Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene, accesaţi www.eeagrants.org.

instruire9mai1 instruire9mai2

Comments are closed